ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Смолян с категорична победа в третия 1/4 финал пти 5-7 клас

/ ноември 12, 2018

   Днес програмата от ученически игри 18/19 по футбол стартира с мача между отборите на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Смолян и ОУ „Стою Шишков“ гр. Смолян, който се игра на стадион „Смолян“. Срещата започна много добре за момчетата от Второ училище. Веднага след първия съдийски сигнал те започнаха с атаки по двата фланга, които донесоха резултат още в 3-та минута. Бързия гол стъписа възпитаниците на ОУ „Стою Шишков“ гр. Смолян, които получиха нови два гола в 7-та и 9-та минути.

В средата на полувремето момчетата от Четвърто училище съумяха да направят своята първа по- опасна атака, но след нея не се получи голова ситуация. От тогава до края на полувремето бяха отбелязани още пет гола и така отборите се оттеглиха на почивка при резултат 8:0.

Второто полувреме започна на много по- бавни обороти. И в двата отбора бяха направени множество смени и това накъса допълнително играта. голове не липсваха и през втората част. Момчетата от ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Смолян вкараха още четири гола, з

а да оформят крайния резултат от 12:0.

Така бе оформен първия полуфинал. Той ще е между отборите на СУ „Отец Паисий“ гр. Смлян и ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Смолян. Мача ще се изиграе на 16.11.2018 г. от 10:00 часа на стадион „Смолян“.