Отбора на ППМГ „Васил Левски“ гр. Смолян е втория финалист при 11-12 клас

/ ноември 20, 2018

Днес се изигра отложения полуфинален мач между отборите на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Смолян и ППМГ „Васил Левски“ гр. Смолян.

През целия мач доминацията бе на „Математиците“. Момчетата от първо училище се опитваха да се противопоставят на контраатаки, но техните усилия бяха възнаградени с един почетен гол.

През първото полувреме отбора на ППМГ „Васил Левски“ гр. Смолян бяха решени бързо да решат всичко в своя полза. В 5-та минута те откриха резултата след бърза атака по лявото крило. След подновяването на играта отбора на Първо училище се опита да се противопостави на многото атаки на своите съперници и след разбъркване в полето на „Математиците“ резултата бе изравнен 1:1. До края на полувремето отбора на ППМГ „Васил Левски“ гр. Смолян изцяло взе изцяло инициативата и с три попадения резултата стигна до 4:1 в тяхна полза.

След почивката и двата отбора намалиха оборотите и головите положения намаляха. Въпреки това момчетата на ППМГ „Васил Левски“ гр. Смолян добавиха нови два гола в сметката си и с резултат от 6:1 те ще се изправят срещу ПГИ „Карл Маркс“ гр. Смолян за първото място и квота за областен кръг на ученически игри 2018/2019.