Десетки състезатели се включиха в ДУАТЛОН-СМОЛЯН

/ септември 21, 2018

Днес в 14.00 часа зам- Кмета Мариана Цекова даде старта на първото състезание ДУАТЛОН-СМОЛЯН. В надпреварата се включиха над тридесет състезатели. Състезанието премина при перфектна организация създадена от Община Смолян, ОД на МВР гр. Смолян, РИОСВ гр. Смолян и РУО на МОН гр. Смолян. Всички състезатели „превзеха“ дистанцията, което е показател за голямото желание с което се включиха участниците. Състезанието бе и посетено от десетки фенове и приятели на участниците, които ги подкрепяха на трибуните на стадион „Септември“.

След края на състезанието бе организирана церемонията по награждаване, в която се включиха г-жа Ефтима Петкова – Директор на Дирекция МППОД и Гаджева – Директор на РИОСВ гр. Смолян. По време на церемонията бяха отличени г-н Андон Андонов – учител по физическо възпитание в ЕГ „Иван Вазов“ гр. Смолян и Никола Перпелиев – учител в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Смолян, за съпричастие в организирането на състезанието.

Класиране:

Момчета не навършили 16 г.

  1. Петър Бостанлиев
  2. Йордан Пепеланов
  3. Даниел Боляров

Момчета 16 г.

  1. Тодор Шкодров
  2. Александър Робов
  3. Иван Митев

Момичета

  1. Стаймира Вълчецова
  2. Никол Пискова

Ветерани:

  1. Андон Андонов

Всички участници получиха тениски от Община Смолян. Призьорите бяха наградени с медали подсигурени от Общината и допълнителни награди предоставени от РИОСВ гр. Смолян. След края на състезанието, организатори и участници си дадоха дума, за превръщането на състезанието в традиция.